Kontakti

ADRESA:

Ndërtesa e Qeverisë
Kati VI, 605A
Sheshi:Nëna Terezë p.n
10 000 Prishtinë,Kosovë
Tel:+381 38 200 14 448, 038 200 14 612
[email protected]

Foto galeria

Fakte të shkurtëra

Gjuhët zyrtare në Kosovë janë gjuha shqipe dhe gjuha serbe.

- Gjuha e cilitdo komunitet që përbën pesë (5) për qind të popullsisë së përgjithshme në ndonjë komunë do të ketë statusin e gjuhës zyrtare.

- Gjuha e çdo komuniteti që përbën tre (3) ose më shumë për qind të popullatës së përgjithshme në një komunë ose është folur tradicionalisht në një komunë mund të përdoret si gjuhë në përdorim zyrtar.

- Në komunën e Prizrenit, gjuha turke ka statusin e gjuhës zyrtare, si gjuhë tradicionale.

Komunat

KOMUNA

KONTAKT PERSONI

PËRKTHYESIT

DEÇAN

NEZIR BALAJ

KOORDINATOR PËR INTEGRIME EVROPIANE DHE KPZH

Mob: +377 (0) 44 154 878

e-mail: [email protected]


DRAGASH

SUAD TOSUNI

PËRKTHUES SHQIP-SERBISHT

E-mail: [email protected]

Mob: +377 (0) 44 561 081


FERIZAJ

JAHIR ZUKA - ZYRTAR LIGJOR I NJSHJLA DHE UDHËHEQËS I BIBLOTEKËS LIGJORE

Tel: 0290/321 291

Mob: +377 (0) 44 219 609

e-mail: [email protected]

GANIMETE NUREDINI PËRKTHYES SHQIP-SERBISHT

Mob: +377 (0) 44 655 984

e-mail: [email protected]

RAIF KASHTANJEVA, SHQIP-SERBISHT

Mob: +386 (0) 49 612 520

e-mail: [email protected]

F.KOSOVË

AFRIM H. KRASNIQI - DREJTOR I ADMINISTRATES

Mob: +377 (0) 44 255 862

[email protected]

IDRIZ IDRIZI - PËRKTHYES

GJAKOVË

BASHKIM KURTI 

PËRKTHUES SHQIP-SERBISHT

e-mail: [email protected]


GJILAN

SADRI ARIFI - SHEF I SHËRBIMIT TË KUVENDIT

Tel: 0280 321 482

Mob: +377 (0) 44 177 146

e-mail: [email protected]:


DRENAS ( Gllogovc)

IBRAHIM HAJDARI
Tel: 038 584 353
Mob: +386 (0) 49 745 018
e-mail:


ISTOG

SANIJE RUGOVA MAVRAJ - UDHËHEQËSE E NJËSITIT PËR TË DREJTA TË NJERIUT

Tel: +386 (0) 49 766 413

e-mail: [email protected]


KAÇANIK

FATLUME GURI ZËDHËNËSE E KOMUNËS

E-mail: [email protected]

Tel: +377 44 371 937KAMENICË

VALDETE SOPI - PËRGJEGJËSE E KUVENDIT DHE ZYRËS KRYETARIT

Mob: +377 (0) 44 992 263

e-mail: [email protected]

REXHEP IBRAHIMI

Mob: +377 (0) 44 827 890

KLINË

SAMIJE GJERGJAJ

LIPJAN

HAQIF SHILLOVA- SHEF I SEKTORIT TE KUVENDIT

Mob: +377 (0) 44 211 835

e-mail: [email protected]


MALISHEVË

DEMUSH KRASNIQI

Mob: +377 (0) 44 204 727

e-mail: [email protected]


NOVOBËRDË

JASMINA DENIĆ

Mob: +377 (0) 044/948-202

e-mail: [email protected]

FATMIR YMERI

Mob: +377 (0) 44 460 739

e-mail: [email protected]

Afrim Aliu

Mob: 045/397-76

e-mail: [email protected] e-mail: [email protected]

MITROVICË

NAZMIJE HAZIRI &ndash PËRKTHYES SHQIP-SERBISHT

Mob: 045/409274 e-mail: [email protected]

OBILIQ

MEHMET ISMAJLI - UDHHEQËS I ZYRËS PËR INFORMIM

Mob: +386 (0) 49 831 128

e-mail: [email protected]

RAMADAN HASHANI - PËRKTHYES SHQIP-SERBISHT

e-mail: [email protected]

Mob: 045/550-223

PEJË

SEBAHATE QORKADIU

Mob: +377 (0) 44 327 475

Mob: +386 (0) 49 786 402

e-mail: sebi _ [email protected]


PODUJEVË

NAZMI SETA - PËRGJEGJËS I NJËSITIT PËR PËRKTHIME

e-mail: [email protected]

Mob: +377 (0) 44 162 210

XHEMAJL TËRHOLLI - PËRKTHYES

Mob: +377 (0) 44 125 035

e-mail: [email protected]

Hilmi Llugaliu - përkthyes

e-mail: [email protected]

PRISHTINË

FEHMI KUPINA
SHEF I SEKTORIT TË GJENDJES CIVILE

e-mail: [email protected]PRIZREN

MYBEXHELE ZHURI - KOORDINATORE PËR BARAZI GJINORE
Mob: +377 (0) 44 448 509
038 200 44 746

e-mail: [email protected]

BEDREDIN KRYEZIU &ndash PËRKTHYES SHQIP&ndashBOSHNJAKISHT-SERBISH

DAFINA UKALLO - PËRKTHYES SHQIP-TURQISHT

REMZIJE TYBERDAR - PËRKTHYES SHQIP-TURQISHT

RAHOVEC

SENAD MULLAAVDA - PËRKTHYES SHQIP SËRBISHT DHE ANASJELLTAS

e-mail: [email protected],

Mob: 044 204 029

QAMIL SHTAVICA - PËRKTHYES SHQIP-SERBISHT

Mob: +377 (0) 44 204 068

e-mail: [email protected]

SHTËRPCE

DUŠAN KRSTIĆ KËSHILLTAR DHE SHEF I KABINETIT TË KRYETARIT

e-mail: [email protected]

Mob: +386 (0) 49 524 700

FYRDEZË BYTYQI

HAXHË ALIU

SHTIME

IBRAHIM DEMIRI 

SHEF I ZYRËS PËR KOMUNITETE DHE KTHIM

e-mail: [email protected],

e-mail: [email protected]

Mob: +377 (0) 44 205 717

XHEVAT SALIHAJ - ZYRTAR PËR KTHIM DHE KOMUNITETE,

Mob: +377 (0) 44 206 005

e-mail: [email protected]

RRAHMAN JAKUPI - PËRGJEGJËS PER INFORMIM

Mob: +377 (0) 44 226 638,

e-mail: [email protected]

SKËNDERAJ

IMER PROKSHI 

ZYRTAR PËRKTHYES

Mob: +377 (0) 44 356 052
e-mail: [email protected]

e-mail: [email protected]


SUHAREKË

RAMADAN KUÇI 

SHEF I SHËRBIMEVE TË PËRBASHKËTA NË DREJTORIN E ADMINISTRATES
E-mail: [email protected]
Tel: +377 (0) 44 870 835 

NIJAZI KUÇI

PËRKTHYES I KOMUNES

Mob: +377 (0) 44 184 006

e-mail: [email protected]

VITI

ISAK SADIKU 

DREJTOR I ADMINISTRATES NË KOMUNËN E VITISË

e-mail: [email protected]

Tel: 0280-381-723

Mob: +377 (0) 44 995 660

VJOLLCA SHEMA - SHQIP-SERBISHT

e-mail: [email protected]

Mob: +377 (0) 44 709 608

VUSHTRRI

BISLIM DUSHI 

MENAXHER I PERSONELIT

Tel: 028571408

Mob: +377 (0) 44 197 091

AKTERE DERVARI

e-mail: [email protected]

Tel: +377 (0) 44 382 734

MAMUSHË


YLBER KASTRATI

+386 (49) 263 530

BESIRE SADIKU

PËRKTHYES

Mob:+386 (0) 49 345 684

e-mail: [email protected]

JUNIK

GEZIM GECI

Nr. telefonit: 044-921-008

e-maili:[email protected]


HANI I ELEZIT

FARI KALISI

DREJTOR I ADMINISTRATËS

e-mail: [email protected]

Mob: +377 (0) 44 225 494

Nuk kanë të punësuar përkthyes

KLLOKOT

HIDAJET AHMETI

Mob: +377 (0) 44 679 624

e-mail: [email protected]

e-mail: [email protected]

DITURIE RAMIQI

Mob: 045-343-760

e-mail: [email protected]

e-mail: [email protected]

AFRODITA DZOKAJ

Mob: +386 (0) 49 317 705

e-mail: [email protected]

RANILLUG

JASMINA PEŠ

Mob: + 386 (0) 49 189 476

e-mail: [email protected]

LAZIM BAJRAMI - PËRKTHYES

e-mail: [email protected] 

Mob: +386 (0) 49 779 033

GRAÇANICË

ALEKSANDAR TODOROVIĆ

Zyrtar në Komunën e Graçanicës
tel: 049/926 657
E-mail: [email protected]

MANUSHAQE REXHEPI - PËRKTHYES

Mob: +386 (0) 49 773 284

PARTESH

MIROSLAV STANKOVIĆ - SHEF I KABINETIT TË KRYETARIT
Mob. +386 (0) 49 749 402

e-mail: [email protected]


ZUBIN POTOK

ZORAN UTVIĆ - ZËVËNDËS KRYESUES I KUVENDIT

Mob: +381 (0) 64 89 72 576

E-mail: [email protected]


ZVEČAN

JELENA ĐOKIĆ

e-mail: [email protected]

e-mail: [email protected]

Mob: +386 (0) 49 939254


MITROVICA E VERIUT

NATAŠA ELEZOVIĆ

e-mail: [email protected]

Mob: +381 (0) 64/2753331


LEPOSAVIĆ

RADMILA VUKIČEVIĆ

e-mail: [email protected]

Mob: +381 (0) 64-863-58-97